Εισβολή αναρχικών σε ομιλία του Α. Σαμαρά και του Β. Κικίλια – Έσπασαν αυτοκίνητα

Καταδρομική επίθεση σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν εκδήλωση παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του τομεάρχη Άμυνας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και των βουλευτών Όλγας Κεφαλογιάννη και Νότη Μηταράκη πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών το απόγευμα της Τετάρτης.

Την εκδήλωση είχε διοργανώσει ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ομάδα περίπου 30 ατόμων βγήκε από το Πάντειο και προσέγγισε το σημείο ρίχνοντας κρότου – λάμψης, πέτρες και άλλα αντικείμενα και προκαλώντας υλικές φθορές σε αρκετά αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο, μεταξύ των οποίων και του Νότη Μηταράκη, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο κ. Μηταράκης έσπευσε σε διπλανό κτίριο όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση με ομιλήτρια την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα για να της διαμαρτυρηθεί για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας.