Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε με σφαίρα την 8χρονη Αλεξία

Αφέθηκε ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στην ανακρίτρια της Θήβας ο 54χρονος που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας τη μέρα του Πάσχα στο χωριό Θεσπιές.

Στην πολύωρη απολογία του σε όλους τους τόνους είπε ότι δεν περίμενε πως ένας τέτοιος πυροβολισμός θα μπορούσε να τραυματίσει ένα 8χρονο κορίτσι. Ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας στην ανακρίτρια ότι για τις επόμενες κινήσεις του είχε σαν οδηγό του τον πανικό που προκλήθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του παιδιού.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας απαγόρευσαν στον 54χρονο να επισκέπτεται το χωριό Λεοντάρι, όπου γλεντούσε όταν έγινε το κακό. Επίσης, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

Δείτε βίντεο από το tvstar.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της 8χρονης που τραυματίστηκε στη Θήβα

Η βαλλιστική ταυτοποίησε το περίστροφο του 54χρονου που τραυμάτισε την 8χρονη