Εξελίξεις στην Κύπρο: Τρίτο τσιμεντομπλόκ εντοπίστηκε στην «Κόκκινη Λίμνη»

Και τρίτο τσιμεντομπλόκ, παρόμοιο με τα άλλα δύο που βρέθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες των ερευνών, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 17:00 στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο τσιμεντομπλόκ βρέθηκε δεμένο ένα σχοινί. Το αντικείμενο εντόπισε δύτης ο οποίος καταδύθηκε σήμερα στην λίμνη και καταβάλλεται προσπάθεια να ανασυρθεί.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, τις επόμενες μέρες οι έρευνες φθάνουν στα όρια. Ήδη έχουν αποκλειστεί σημεία στην αριστερή πλευρά της λίμνης και την ανατολική, η οποία περπατήθηκε από τους δύτες. Σήμερα, λόγω καλής ορατότητας που φθάνει το ένα μέτρο, θα ερευνηθούν τα ψηλά μέρη του πυθμένα και θα μείνουν τα απότομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάθε φορά που εισέρχεται στη λίμνη δύτης καταγράφονται σε CD όλες οι καταδύσεις που γίνονται.

Εξάλλου το ηχοβολιστικό σύστημα φεύγει απόψε αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του και στις δύο λίμνες, την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο. Με τη βοήθεια του συστήματος είχαν εντοπιστεί οι δύο βαλίτσες με σορούς.

Πηγή: politis.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα στοιχεία σοκ για τον δολοφόνο της Κύπρου: Είχε βίασει 19χρονη και την βιντεοσκοπούσε

Κύπρος: Ανασύρθηκε δεύτερη βαλίτσα από την Κόκκινη Λίμνη – Στο σημείο ιατροδικαστές