Η “τέλεια” ληστεία: Έκλεψαν νικητές του Τζόκερ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Διάρρηξη σε σπίτι οικογένειας που είχε κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό στο Τζόκερ πριν τέσσερα χρόνια, σημειώθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ληστές φαίνεται ότι παρακολουθούσαν αρκετό καιρό το συγκεκριμένο σπίτι και όταν οι ιδιοκτήτες έφυγαν για ορισμένες μέρες, διέρρηξαν την οικία με αποτέλεσμα να αφαιρέσουν χρήματα, χρυσές λίρες και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του, είχε ένα μικρό μέρος από αυτά τα κέρδη. Περίπου 150.000 ευρώ, που εξαφανίστηκαν μαζί με χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας.

Ήξεραν ακριβώς τι θα κάνουν

Οι δράστες της ληστείας αφού πρώτα απενεργοποιήσαν τον συναγερμό, έσπασαν τις κάμερες και πήγαν στο υπνοδωμάτιο που ήξεραν τι τους περίμενε. Στο έδαφος βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο για ώρες προσπαθούσαν να ανοίξουν, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, αφού έφεραν τα πάνω κάτω μέσα στο δωμάτιο, βρήκαν τον κωδικό και κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, που ήταν πολύ βαρύ για να το σηκώσουν. Σήκωσαν όμως χρήματα, χρυσές λίρες και κοσμήματα μεγάλης αξίας και αποχώρησαν.

Ετσι, μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου αφότου πήραν τη λεία τους έγιναν καπνός.

Να σημειωθεί ότι πριν τη ληστεία οι δράστες χτύπησαν άσχημα τα δύο σκυλιά της οικογένειας.