Νέα στοιχεία σοκ για τον δολοφόνο της Κύπρου: Είχε βίασει 19χρονη και την βιντεοσκοπούσε

Σήμερα ο 35χρονος ίλαρχος Νίκος Μεταξάς, οδηγήθηκε εκ νέου στο δικαστήριο για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησης του για τους επτά φόνους που έχει παραδεχθεί, ενώ όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας N. Σιαηλος προστέθηκε ακόμα μία υπόθεση βιασμού.

Ο ίλαρχος, το 2016 είχε γνωρίσει μέσω του site γνωριμιών Badoo μια 19χρονη από τις Φιλιππίνες την οποία έπεισε να φωτογραφίσει γιατί διέθετε τα προσόντα για μοντέλο. Στις αρχές του 2017 την κάλεσε για να της δείξει τις φωτογραφίες. Πήγε στο σπίτι της και την πήρε με το αυτοκίνητο του και την μετέφερε σε έρημη περιοχή της Λευκωσίας, όπου την βίασε ενώ την ίδια ώρα βιντεογραφούσε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη λίγες μέρες αργότερα αποκάλυψε το συμβάν στην πρώην σύζυγο του ίλαρχου αλλά και σε μία φίλη της η οποία δεν βρίσκεται σήμερα στη Κύπρο. Μάλιστα έδωσε στους ανακριτές και φωτογραφίες από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει και αποδεικνύουν ότι εκείνη την περίοδο είχε όντως εκμυστηρευθεί τον βιασμό. Αναζητείται η φίλη του θύματος στο εξωτερικό για να δώσει καταθέσει και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εντοπιστεί.

Η ίδια γυναίκα αποκάλυψε ότ το 2018 συνομιλούσε και πάλι με τον 35χρονο ίλαρχο στο Facebook χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο αφού χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο. Οι συνομιλίες του 2018 αφορούσαν φωτογραφίες κλπ.

Μαρτυρία Φιλιππινέζας: Κατάγγειλε τον «Ορέστη» για βιασμό

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 19χρονη (22χρονη πλέον) πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει στον «Π», τον βιασμό του 2017 λέγοντας πως ένιωθε τύψεις γιατί δεν είχε κάνει τότε καταγγελία στην αστυνομία λόγω του φόβου ότι δεν θα την έπαιρναν στα σοβαρά.

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς για να προλάβει την καταγγελία για βιασμό είχε πάει μόνος του στην αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2017 και είχε καταγγείλει το θύμα του, για εκβιασμό εναντίον του, λέγοντας πως τον παρενοχλεί και τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει για βιασμό, ενώ στην πραγματικότητα είχαν σεξουαλική επαφή «με τη συναίνεση της». Δεν είχε ζητήσει την δίωξη της, αλλά είχε πει στους αστυνομικούς ότι ήθελε να καταγραφεί η θέση του έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι αν γίνει καταγγελία εναντίον του θα είναι ψευδής.

Σήμερα στο δικαστήριο ανανεώθηκε η κράτηση του και για τους 7 φόνους με τον Μεταξά να δηλώνει πως δεν έχει ένσταση. Παρουσιάστηκε και πάλι χωρίς δικηγόρο, ενώ στην ανάκριση δεν παραδέχθηκε την καταγγελία για βιασμό.

Πηγή: politis.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κύπρος-«κόκκινη λίμνη»: «Αίσθηση θανάτου στον αέρα» (Βίντεο)

Νέα στοιχεία σοκ – Με απίστευτη αγριότητα σκότωσε τις γυναίκες ο «Ορέστης»

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο υπ. Δικαιοσύνης λόγω της υπόθεσης του κατά συρροήν δολοφόνου