Περιχαρείς Μέγκαν και Χάρι παρουσίασαν τον υιό τους και τον ονόμασαν Άρτσι (Εικόνες και βίντεο)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του δούκισσα Μέγκαν ονόμασαν τον υιό τους Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, σύμφωνα με το μήνυμα που ανάρτησε το ζευγάρι στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο πρίγκιπας Χάρι, φορώντας γκρι κοστούμι, και η σύζυγός του δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν, με λευκό φόρεμα, παρουσίασαν για πρώτη φορά σήμερα στους Βρετανούς το μωρό τους, το οποίο ήταν στην αγκαλιά τους, τυλιγμένο με μια λευκή κουβερτούλα και στο κεφάλι φορούσε λευκό σκουφάκι.

 

Το ζευγάρι είχε έναν σύντομο διάλογο με δημοσιογράφους οι οποίοι μαγνητοσκοπούσαν το στιγμιότυπο, αλλά δεν ανακοίνωσε το όνομα του παιδιού.

“Είναι μαγικό, είναι εκπληκτικό! Έχω τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη”, είπε η Μέγκαν όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται ως νέα μαμά.

Η ίδια είπε ότι το αγοράκι της είναι γλυκύτατο και ότι κοιμάται καλά. Ο μικρούλης “είναι ένα όνειρο, πέρασα δύο υπέροχες ημέρες” μαζί του, πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είπε ότι θα επισκεφθεί τη βασίλισσα στον Πύργο του Ουίνδσορ για να της δείξει το μωρό. “Θα είναι μια υπέροχη στιγμή όταν θα παρουσιάσω το μωρό και σε άλλα μέλη της οικογένειας”, είπε η Μέγκαν προσθέτοντας ότι η μητέρα της, η Ντόρια Ρέγκλαντ “είναι μαζί μας”.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Dailymail