Το δράμα πίσω από την αυτοκτονία του 87χρονου στην Καλογρέζα – Εικόνα σοκ

Ο 87χρονος άνδρας που τη Δευτέρα έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε στην Καλογρέζα άφησε ένα σημείωμα με το οποίο κατηγορεί τη δεύτερη σύζυγό του και συγγενείς του, τους οποίους αποκαλεί “δολοφόνους”.

Τους κατηγορεί ότι του έκλεψαν το τυχερό δελτίο όπου είχε κερδίσει περίπου 1.000.000 ευρώ και πως ήθελαν να τον πετάξουν έξω από το σπίτι του.

Οι κάτοικοι στην οδό Ανδρέα Δημητρίου έμειναν άναυδοι το πρωί της Δευτέρας όταν αντίκρισαν το άψυχο κορμί του 87χρονου να αιωρείται από την κουπαστή του μπαλκονιού όπου είχε δέσει ένα σχοινί.

Στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο, κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής και αστυνομικοί της Ασφάλειας, που πήραν καταθέσεις από γείτονες και φίλους του αυτόχειρα συνταξιούχου οδηγού ταξί και πρώην ιδιοκτήτη υφαντουργίας.

Έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το δράμα, που επιβεβαιώθηκε και από το σημείωμα που είχε αφήσει μέσα στο διαμέρισμα ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε έναν γιο και μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, αλλά εδώ και 25 χρόνια είχε παντρευτεί ξανά μία υπάλληλο της βιοτεχνίας του, που και αυτή είχε μία κόρη από τον πρώτο της γάμο.

Τον περασμένο Μάρτιο ο 87χρονος είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι περίπου 1.000.000 ευρώ και μετά τη φορολόγηση θα κέρδιζε ένα ποσό άνω των 800.000 ευρώ.

Ωστόσο, το ‘χρυσό’ δελτίο έκανε φτερά μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του και την κόρη της, τις οποίες ο ηλικιωμένος κατηγορούσε ότι τον έκλεψαν μαζί με δύο συγγενικά τους πρόσωπα. Σαν να μην έφτανε αυτό, κίνησαν τις διαδικασίες για να του κάνουν έξωση από το σπίτι που είχε αγοράσει και γράψει στο όνομα της συζύγου του. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί σε απόγνωση, καθώς χρειαζόταν τα χρήματα για τη θεραπεία της κόρης του που πάσχει από καρκίνο και για να βοηθήσει οικονομικά τον γιο του.

Στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο αυτόχειρας κατηγορεί τη σύζυγό του ότι του πήρε το ‘χρυσό’ δελτίο με τη βοήθεια συγγενών της και, αφού εξαφανίστηκε, του έκανε έξωση από το σπίτι στην Καλογρέζα όπου έμεναν.

“Οι τέσσερις δολοφόνοι μου. Το δελτίο κέρδισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ (αναφέρει ονόματα συγγενών). Μου έκλεψαν το δελτίο που κέρδισα και συνεχίζουν να μου κάνουν τη ζωή μαύρη… Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος μου δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί για να βγει η αλήθεια στη Δικαιοσύνη. Τα γράμματά μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Με αγάπη για όσους με αγαπούν. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα εγώ 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και με κυνηγάνε οι δολοφόνοι”, έγραψε στο σημείωμα.

Πηγή: Espresso