Κίνσεϊ Βολάνσκι: Η γυναίκα που έβαλε “φωτιά” στον τελικό λύνει τη σιωπή της

Είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς η παρουσία της επισκίασε ακόμα και τον τελικό του Champions League.

O λόγος για την Κίνσεϊ Βολάνσκι, το διάσημο πια μοντέλο, που έγινε πασίγνωστη με το «ντου» που έκανε στον αγώνα της Μαδρίτης ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Τότεναμ.

Το εντυπωσιακό μοντέλο μαζί με τον Ρώσο σύντροφο της μίλησαν στην εφημερίδα «Soviet Sport» για το περίφημο «ντου» στον αγώνα της Μαδρίτης και αποκάλυψε οτι θα επισκεφτούν τη Ρωσία.

Το μοντέλο από την Αμερική και ο Ρώσος σύντροφος της, Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, είπε μεταξύ άλλων, πως τον Ιούλιο θα επισκεφτούν τη Ρωσία.

Στην ερώτηση για το πώς την έπεισε ο σύντροφος της να το κάνει είπε ότι «ο Βιτάλι προσπάθησε να με πείσει αλλά δεν του πήρε πολύ. Είμαι κι εγώ τρελή σαν κι αυτόν. Φυσικά, ήταν τρομακτικό, αλλά από τη στιγμή που μου έγραψε “έλα τώρα, τρέξε”, έτρεξα!»

Για το ότι δεν έκανε «ντου» ο σύντροφος της, αλλά αυτή σχολίασε πως «ένα όμορφο κορίτσι δεν τραβά μεγαλύτερη προσοχή; Μάλιστα, αρχικά σκεφτήκαμε να τρέξουμε και οι δύο, αλλά τελικά αποφασίσαμε να το κάνω μόνο εγώ», ενώ πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να το επαναλάβει.

Στην επισήμανση ότι πρέπει να το κάνει στη Ρωσία, όπου το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο «λαμπερό», είπε «σοβαρά; Τότε, πρέπει να σας βοηθήσω… Παρεμπιπτόντως, δεν έχω πάει ποτέ στη Ρωσία» και αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο θα πάει στη Μόσχα με τον σύντροφο της.

Αναφορικά με το ότι επισκίασε τον τελικό σχολίασε ότι «δεν ήξερα καν πως ο τελικός του Champions League είναι τόσο μεγάλο γεγονός. Το καταλαβαίνω για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ότι όλος ο κόσμος έβλεπε το ματς στη Μαδρίτη με εξέπληξε… Άλλωστε, το 2014 που το είχε κάνει ο Βιτάλι δεν το είχε δείξει η τηλεόραση, αλλά για κάποιο λόγο εμένα με έδειξαν. Και τώρα σε όλο τον κόσμο κυκλοφορούν φωτογραφίες μου από όλες τις γωνίες. Είναι γελοίο».

Πηγή: sputniknews.gr