Πιτίνο: «Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω»

Τα παιδιά του Ρικ Πιτίνο… κρίνουν το μέλλον του Hall of Famer προπονητή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, όπως αποκάλυψε ο 66χρονος σε δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τους «πράσινους». «Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω», υπογράμμισε ο Πιτίνο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχει αποφασίσει.

«Είχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο», είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Πιτίνο και πρόσθεσε: «Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω Βασιλιάς. Η Βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Για το μέλλον; Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πιτίνο τοποθετήθηκε και πάλι για το θέμα της παραμονής του, ξεκαθαρίζοντας: «Θα αποφασίσω μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Σέβομαι τον Δημήτρη, τον Μάνο. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ και ο Ροζίερ δεν ήταν στα top ταλέντα. Δεν έχουμε μεγάλο ταλέντο. Πρέπει να βρούμε ευκαιρίες. Αυτό θέλει δουλειά και προσπάθεια. Στο παρελθόν είχα 30 προπονητές που έγιναν head coaches. Τύποι που κέρδισαν πρωταθλήματα. Αν υπάρχουν ελληνικές ομάδες, που θέλουν πρώτο προπονητή… Έχω τρεις εξαιρετικούς συνεργάτες. Μπορούσα να φέρω τρεις Αμερικανούς προπονητές. Δεν θα άξιζαν τίποτα μπροστά στους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ