Τέλος ο Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό: Γιατί είπε «όχι», οι πρώτες πληροφορίες για τον διάδοχο

Αρνητικά απάντησε στον Παναθηναϊκό ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αποφάσισε τελικά να μην επιστρέψει στην Ελλάδα και να ψάξει ομάδα στο ΝΒΑ!

Ο 67χρονος προπονητής τα είχε βρει σε όλα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο είχε ζητήσει λίγες ημέρες για να σκεφτεί εάν θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, κάτι που τελικά δεν θα κάνει, καθώς θέλει να κυνηγήσει και πάλι το… όνειρο του ΝΒΑ.

Την αποκάλυψη έκανε ο έγκυρος μπασκετικός δημοσιογράφος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πιτίνο που με μήνυμά του ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναικού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Πιτίνο στο Twitter.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, στο Τριφύλλι πλέον… τρέχουν για τον διάδοχο του Αμερικανού κόουτς, ο οποίος δεν αποκλείετια να είναι τελικά από την ελληνική αγορά. Το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη βρίσκεται πολύ ψηλά στη σχετική λίστα, ωστόσο δεν είναι και το μοναδικό. Οι εξελίξεις πάντως θα είναι άμεσες, καθώς οι Πράσινοι δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνου!

Πηγή: sportdog.gr