Χρυσή Αυγή: “Δημοκρατικός” αποκλεισμός – Όλοι στο ντιμπέητ πλην του Ν. Μιχαλολιάκου

“Τα διαπιστευτήριά του έδωσε για ακόμη μια φορά το “αντισυνταγματικό τόξο” στην ισονομία, την πολυφωνία, το Σύνταγμα και τους νόμους, καθώς η διακομματική επιτροπή προχώρησε στον αποκλεισμό του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου από το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου”, σχολιάζει σε ανακοίνωση του το κόμμα της Χρυσής Αυγής, μόλις έγινε γνωστή η ημέρα της αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι μόλις “έγινε γνωστό το ντιμπέιτ θα διεξαχθεί την Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με την συμμετοχή όλων των κομμάτων του… δημοκρατικού τόξου, δηλαδή του απερχόμενου πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, του πρόεδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, του “αντισυστημικού” Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και του εξαϋλωμένου μαϊντανού προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Ποιος λείπει; Μα φυσικά ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός Αρχηγός που μάχεται σθεναρά ενάντια στο σύστημα και τα επιχειρήματα του οποίου δεν αντέχουν να ακούν οι “δημοκράτες”, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος”.

Η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για “κακοστημένο πολιτικάντικο σόου που θα συντονίσει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου και θα συμμετέχουν οι εξής συστημικοί δημοσιογράφοι: Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, Νίκος Χατζηνικολάου από τον ΑΝΤ1, Μάρα Ζαχαρέα από το Star και Έλλη Στάη από το Open”.

“Να χαίρονται την “δημοκρατία” τους! Αποκόμματα του “δημοκρατικού τόξου” και χρεοκοπημένα κανάλια θα λάβουν ηχηρή απάντηση από τον Ελληνικό Λαό στις 7 Ιουλίου: ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!”, καταλήγει η ανακοίνωση.