Άδ. Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Οι εκλογές είναι κρίσιμες, δεν τις κερδίζουν οι δημοσκοπήσεις

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν οι εκλογές είχαν γίνει στις 30 Ιουνίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, η αποχή θα ήταν λιγότερη. Η 7η Ιουλίου σίγουρα μεγαλώνει την αποχή”, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Άκη Παυλόπουλο και στις Παρεμβάσεις όπου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε επίσης ότι η αποχή βλάπτει την Δημοκρατία και κάλεσε τους ψηφοφόρους να πάνε να ψηφίσουν. Τόνισε ότι οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες, δεν έχουν κριθεί καθόλου, δεν είναι περίπατος για κανέναν, δεν κερδίζουν τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις κερδίζει τις εκλογές ο ελληνικός λαός στην κάλπη. “Καλώ κάθε ψηφοφόρο να πάει να ψηφίσει” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Κατόπιν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε την “δήθεν αποκλειστική αποκάλυψη”, όπως την χαρακτήρισε, του εγγράφου για την πρόταση του ονόματος των Σκοπίων του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την εφημερίδα Documento, λέγοντας ότι αυτή η είδηση είχε βγει το 2005 από τα Νέα, και ότι έτσι όπως παρουσιάστηκε είναι ψευδές, διότι η πρόταση δεν δεσμεύει τον επόμενο παρά μόνο αν γίνει συμφωνία.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης. Η τοποθέτηση του ξεκινά στο 1:18:30:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Α. Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Σε εκλογική συντριβή ο ΣΥΡΙΖΑ αν επιμείνει στην «καθαρή» έξοδο (Βίντεο)

Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις για κουκουλοφόρους:Η κατάσταση έχει φτάσει εκεί που δεν πάει άλλο

Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Με μηνύσεις απαντά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για το ΚΕΕΛΠΝΟ (Βίντεο)