Κυνικός και ψύχραιμος ο δράστης της στυγνής δολοφονίας στο Περιστέρι

Σε μαφιόζικου τύπου εκτέλεση παραπέμπει η δολοφονία σε καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγραφεί ο δράστης και εκτιμάται ότι πλέον είναι ζήτημα χρόνου η ταυτοποίησή του.

Σύµφωνα µε την πρώτη εικόνα από την Αστυνοµία, πριν ο δράστης πυροβολήσει το θύµα υπήρξε µικρής διάρκειας διαπληκτισµός ανάµεσά τους. Η δολοφονία έγινε µπροστά στα µάτια πολλών θαµώνων, στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, οι οποίοι τροµοκρατηµένοι άρχισαν να τρέχουν και να καλούν σε βοήθεια.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο δολοφόνος, αφού τον πυροβόλησε, συνέχισε να τον χτυπάει με το κοντάκι του όπλου στο κεφάλι και μετά έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να… ιδρώσει. Εντύπωση προκαλεί ότι ο ένοπλος δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μετά τους πυροβολισµούς έφυγε µαζί µε τουλάχιστον ακόµα ένα άτοµο προς άγνωστη κατεύθυνση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι µιλούσε σπαστά ελληνικά και λειτούργησε κυνικά και ψύχραιµα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και το θύμα, όπως όλα δείχνουν και ο δράστης, είναι αλλοδαποί, σύμφωνα με το Έθνος.

Το θύµα διακοµίστηκε στο Αττικό Νοσοκοµείο εν ζωή και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Η αναγνώριση της ταυτότητάς του έγινε από συγγενείς του που κλήθηκαν στο νοσοκοµείο.

Την έρευνα ανέλαβαν οι αστυνοµικοί του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ήδη έχουν συλλέξει υλικό από κάµερες ασφαλείας. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτοµα που τον περίµεναν έξω από το καφέ-µπαρ. Οι αστυνοµικοί εκτιµούν ότι πολύ σύντοµα θα έχουν στα χέρια τους την ταυτότητα του ενόπλου, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στη Δυτική Αττική.