Σφραγίζει το εισιτήριο για τα… αστέρια ο Ολυμπιακός στην Ρωσία

Ενενήντα λεπτά μακριά από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός και απόψε (27/8 Cosmote TV 22:00) θα επιδιώξει στη Ρωσία να σφραγίσει το εισιτήριο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως παρακαταθήκη το 4-0 του πρώτου αγώνα και με λίγη προσοχή θα αποκλείσουν την Κράσνονταρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να υποτιμήσει τους Ρώσους και θα αγωνιστεί με σοβαρότητα στον επαναληπτικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός παράλληλα έχει να διαχειριστεί, για πρώτη φορά, φέτος το γεγονός ότι ανάμεσα στους δύο αγώνες, έδωσε και ματς πρωταθλήματος. Οι πολλές αλλαγές μπορεί να αποσυντόνισαν τους Πειραιώτες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο στόχος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η είσοδος στους χρυσοφόρους ομίλους.

Η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η ίδια με αυτήν που έδωσε τη νίκη με 4-0 στον Πειραιά. Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρα, Βαλμπουενά, Γκερέρο θα είναι οι εκλεκτοί του Μάρτινς. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να κρατήσει την ίδια αποτελεσματική αμυντική του λειτουργία τότε η πρόκριση θα έρθει σχετικά εύκολα.

O 43χρονος Σλοβένος διαιτητής, κατηγορίας Elite, Νταμίρ Σκόμινα, ορίστηκε από την UEFA, να διευθύνει την επαναληπτική αναμέτρηση για τα play off του Champions League, ανάμεσα σε Κράσνονταρ και Ολυμπιακό, την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Σκόμινα ήταν διαιτητής στον τελευταίο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ (2-0), ενώ είχε «σφυρίξει» στη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα, τους ομίλους του Champions League.
Πρώτος βοηθός θα είναι ο Γιούρι Πραπρότνικ, δεύτερος ο Ρόμπερτ Βουκάν και τέταρτος διαιτητής ο Ράντε Ομπρένοβιτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ