Miley Cyrus και Liam Hemsworth χώρισαν: Τα πρώτα τους λόγια

Δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν ούτε έναν χρόνο παντρεμένοι και η Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

«Ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν» αναφέρει η δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπός τους και αυτή συνεχίζει τονίζοντας: «Καθώς εξελίσσονται διαρκώς και αλλάζουν τόσο ως σύντροφοι όσο και ως άτομα, αποφάσισαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, αφού και οι δυο έχουν επικεντρωθεί στον εαυτό τους και την καριέρα τους. Εξακολουθούν να παραμένουν αφοσιωμένοι γονείς σε όλα τα ζώα που είχαν αποκτήσει μαζί, καθώς απολαμβάνουν ήρεμα αυτό το διάστημα που ζουν χωριστά. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους».

Στο μεταξύ, ο ηθοποιός επέστρεψε στην πατρίδα του στην Αυστραλία για να είναι με την οικογένειά του και με δήλωσή του στη Daily Mail Australia για τον χωρισμό, είπε απλά: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως είναι».

Από την άλλη, η τραγουδίστρια στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την είδηση του χωρισμού επέλεξε – με αφορμή το μέρος στο οποίο βρίσκεται, τις Δολομιτικές Άλπεις στη βόρεια Ιταλία – να στείλει ένα έμμεσο μήνυμα: «Μην μάχεσαι την εξέλιξη, δεν θα νικήσεις ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της και συνεχίζει: «Όπως το βουνό στην κορυφή του οποίου στέκομαι, που κάποτε ήταν κάτω από τη θάλασσα, και συνδεδεμένο με την Αφρική, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη».

Πηγή: peoplegreece.com