Πανιώνιος – ΑΕΛ 1-0: Χειροκρότημα κι αποθέωση για τους «κυανέρυθρους» (Εικόνες)

O Πανιώνιος κατέκτησε τους πρώτους του βαθμούς στο Πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, με τους οπαδούς των Νεοσμυρνιωτών να χειροκροτούν θερμά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους μετά το τέλος του αγώνα.

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν να… σβήνουν την τιμωρία των -6 βαθμών, που τους επιβλήθηκε στη φετινή σεζόν και η νίκη επί της ΑΕΛ (1-0) τους χάρισε «ανάσα» ενόψει της συνέχειας, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Οι οπαδοί της ομάδας, που πριν το παιχνίδι είχαν συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές και τους είχαν εκφράσει τη στήριξή τους, δεν παρέλειψαν να χειροκροτήσουν θερμά την ομάδα τους για την επιτυχία, δημιουργώντας πανηγυρικό κλίμα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ήταν η επέτειος της ημέρας εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος και υπήρχαν στις κερκίδες ανάλογα πανό.

Την επόμενη αγωνιστική (22/09) ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τη Λαμία εκτός έδρας και ξαναπαίζει στην Πλατεία στις 29 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.