Πόντιος μαχητής «άλωσε» την Πόλη σε εθνική εορτή των Τούρκων

Ήταν εξαιρετικός από την αρχή ως το τέλος και δίκαια ο Αλέξανδρος Μαυροματίδης κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Η 30η Αυγούστου εορτάζεται στην Τουρκία ως ‘Ημέρα της Νίκης’ , όμως ο ποντιακής καταγωγής μαχητής μας κατάφερε να επιβληθεί απέναντι σε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της τουρκικής ομαδας, τον Gokhan Boran.

O Mαυροματίδης από το ξεκίνημα δεν άφησε τον Boran να ξεδιπλώσει το παιχνίδι του και όσο ο αγώνας συνέχιζε έδειχνε πως έχει το πιο καθαρό μυαλό και τις περισσότερες δυνάμεις.

Αποκορύφωμα ήταν ο τρίτος γύρος στον οποίο ο αθλητής του ‘BG Academy’ με τον προπονητή του Μπάμπη Παπαδόπουλο στην γωνία, κατάφερε να επιβληθεί πλήρως, ενώ έδινε την εντύπωση πως αν το ματς είχε μερικά περισσότερα λεπτά θα μπορούσε να κατεβάσει και τον Τούρκο.

Ο Βoran μόνο τυχαίος δεν είναι καθώς διαθέτει πολυ’αριθμες εμπειρίες σε μεγάλα promotion όπως το ‘Thai Fight’ και μπροστά στο κοινό του σίγουρα αιφνιδιάστηκε εξαρχής από την ποιότητα που έβγαλε ο Μαυροματίδης στο παιχνίδι του.

Πηγή: ufight.gr