Χ. Δώνης: «Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία, δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Με το τελευταίο σφύριγμα του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-1) η τηλεοπτική κάμερα «συνέλαβε» τον Γιώργο Δώνη να αποτρέπει τους παίκτες του από τους πανηγυρισμούς.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι το αποτέλεσμα ήταν «βάλσαμο στις πληγές» του Παναθηναϊκού στη δεδομένη χρονική περίοδο, αλλά η επιβλητική εμφάνιση της ομάδας αφήνει στο τέλος την πικρή γεύση μιας χαμένης ευκαιρίες.

Με τις απόψεις αυτές ταυτίζεται ο Χρήστος Δώνης. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο μέσος του «Τριφυλλιού» και γιος του προπονητή της ομάδας, τόνισε:
«Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε μια ισοπαλία, ειδικά μετά την εικόνα που παρουσιάσαμε στο γήπεδο. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί μπροστά αλλά και στην άμυνα, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει το στόχο μας, που φυσικά ήταν οι τρεις βαθμοί. Θεωρώ ότι τους αξίζαμε, όμως πήραμε έναν και από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε. Κρατάμε κάτι πολύ σημαντικό από το συγκεκριμένο ματς κι αυτό είναι ότι η ομάδα δούλεψε σκληρά και οι παίκτες δούλεψαν ο ένας για τον άλλον»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ