Α. Λοβέρδος: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει όριο στο ψέμα, τη δημαγωγία και την αναισχυντία

“Ο κ. Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει κόφτη, δεν έχει όριο στο ψέμα, τη δημαγωγία και την αναισχυντία”, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος για όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή αναφορικά με την υπόθεση NOVARTIS και τα ευρήματα των αμερικανικών αρχών.

“Ό,τι είπαν οι κουκουλοφόροι στην Αθήνα, τα λέγανε και στην Αμερική. Τα ίδια πρόσωπα που τα έλεγαν εδώ με κουκούλα, πήγαιναν και τα έλεγαν εκεί, για να πάρουν χρήματα από πιθανή καταδίκη της NOVARTIS στην Αμερική, από τη σχετική αποζημίωση. Για ποσοστά πηγαίνανε”, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και επισήμανε: “Το FBI διευκρίνισε χίλιες φορές – και ο κ. Στουρνάρας το κατέθεσε αυτό με το υπόμνημα του και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου- ότι ουδέποτε διεξήγαγε έρευνα για Έλληνα πολιτικό. Όσα παρουσίασε εδώ ο κ. Τσίπρας, ως έγγραφα του FBI, είναι τα προϊόντα όλης αυτής της αθλιότητας με τους κουκουλοφόρους, από τους οποίους ο ίδιος προσπάθησε να ωφεληθεί”.

Είναι σκευωρία, επέμεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και πρόσθεσε: “αυτό που απέδειξε για μια ακόμη φορά σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι ότι δεν έχει κόφτη, δεν έχει όριο στο ψέμα, τη δημαγωγία και την αναισχυντία. Δεν ντρέπεται για τίποτα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ