Νίκος Κωστένογλου: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Ποδοσφαιρικά άδικη χαρακτήρισε την ήττα (0-2) από τον Ολυμπιακό ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως η εικόνα της ομάδας του δεν δικαιολογεί το αποτέλεσμα.

«Ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί και στο α΄ μέρος η ομάδα που θα μπορούσε να σκοράρει ήταν η ΑΕΚ. Τους κινδύνους τους είχαμε στις στατικές φάσεις. Μάλιστα πιέσαμε ψηλά τον Ολυμπιακό κάτι που είναι δύσκολο να το κάνεις εδώ. Είχαμε επιθετικά χαρακτηριστικά και δείξαμε πως θέλουμε τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός της Ένωσης.

«Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μας πιέσει με επιστρεφόμενες μπάλες. Σε μία από αυτές μπήκε το γκολ του Καμαρά. Δεν μείναμε στο 1-0 και πιέσαμε για να κερδίσουμε. Χάσαμε την ηρεμία μας μετά το γκολ του Καμαρά», συμπλήρωσε ο Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου.

Όσο για τη συνέχεια της ΑΕΚ; «Είθισται να υπάρχει υπεραισιοδοξία ή απογοήτευση. Κέρδισε ο Ολυμπιακός. Απαγορεύεται να έχουμε απογοήτευση. Όπως είπατε, υπάρχουν και τα πλέι οφ. Εμείς θα συνεχίσουμε και θα επιδιώκουμε να κερδίζουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ