Πέδρο Μαρτίνς: Θα παίξουμε και θα παλέψουμε για τη νίκη (Βίντεο)

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Μπάγερν την Τρίτη και θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στο Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αγωνιστούν για την ισοπαλία, ενώ αναγνώρισε ότι οι Βαυαροί διαθέτουν την καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Ο τεχνικός των Πειραιωτών παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχουν αλλαγές σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΔΦΗ. «Θα παίξουμε και θα παλέψουμε για τη νίκη. Όλοι στον Ολυμπιακό λειτουργούμε έτσι. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Αύριο θα δούμε έναν πολύ σπουδαίο αγώνα και πολύ όμορφο παιχνίδι με μία ομάδα πολύ δυνατή. Ξέρουμε την αξία της Μπάγερν. Πιστεύουμε σε εμάς, πιθανότητες υπάρχουν και αρκεί να το πιστέψεις και να το παλέψεις. Η Μπάγερν είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του: «Υπάρχουν στην καριέρα μου ματς που τα θεωρώ τελικούς. Το είχα πει από την αρχή της χρονιάς. Ένα από τα μεγάλα ματς ήταν με τη Βικτόρια Πλζεν. Έβλεπα τον στόχο της εισόδου στους ομίλους, την προσπάθειά μας και την προετοιμασία και όλα αυτά. Βλέπω για το ματς αυτό τις πιθανότητές μας απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω τελικό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ