Πέρασαν σαν «αέρας» από την Πυλαία οι «πράσινοι»: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 88-104

Στη Πυλαία, ο Παναθηναϊκός απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη κατοστάρα του σε 4 αναμετρήσεις. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας… ισοπέδωσαν και τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να δίνει ρεσιτάλ από τα 6.75 (17/29 τρίποντα), λίγες ημέρες μετά την αμφισβήτηση που δέχθηκε από την αστοχία του στην ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (σ.σ. είχαν 3/20 τρίποντα).

Ο Τζίμερ Φριντέτ ηγήθηκε με 23 πόντους της «πράσινης» επίθεσης, ξεσπώντας από τα 6.75 (6/7 τρίποντα), μετά το ρεσιτάλ αστοχίας του με την Αρμάνι (0/3), και ζεσταίνοντας το χέρι του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στη διαφορά δυναμικότητας του Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 Ανδρών… «Με αυτό ζει ο Παναθηναϊκός αρκετά χρόνια. Δεν είναι εδώ ο χώρος για να μιλήσουμε για τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ. Έτσι όπως έχει γίνει η Ευρωλίγκα είναι πολύ δυνατή φέτος. Έχει 7 διαβολοβδομάδες. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε δυνατές προπονήσεις, γι’ αυτό και χρησιμοποιούμε, το ελληνικό πρωτάθλημα για να κάνουμε πράγματα. Δεν έχουμε επιλογή. Φαίνεται ότι δεν είναι σωστό, αλλά το κάνουμε, γιατί έτσι πρέπει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ