Στο ίδιο έργο θεατές: Έχασε πάλι ο ΠΑΟ, με μοιραίο τον καλύτερο του παίκτη

Ο τραγικός Παναθηναϊκός ανέστησε και το Μιλάνο (78-79) και μπήκε σε βαθιά κρίση με το καλημέρα της Ευρωλίγκα. Ξανά ο Καλάθης τη χαμένη τελευταία επίθεση, χωρίς πλάνο οι πράσινοι επιθετικά.

Ήταν ένα ματς που, πάνω κάτω, ήξερες πώς θα εξελιχθεί: Δύο ομάδες περίπου στο ίδιο επίπεδο, σε παρόμοια αγωνιστική φάση και, κυρίως, με κοινό στόχο (την είσοδο και το καλύτερο πλασάρισμα στην οκτάδα) θα έδιναν… μάχη μέχρι τέλους για τη νίκη.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στο ΟΑΚΑ, το οποίο έζησε ένα πραγματικό θρίλερ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παναθηναϊκός και Αρμάνι πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, άλλαξαν αρκετές φορές ηγετικό ρόλο στο ματς και τελικά η… ρουλέτα έδειξε τους Ιταλούς, που κέρδισαν με 79-78 και έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από την Αθήνα. Οι δύο βολές του Μορασκίνι στο τέλος καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Καλάθης (που ήταν εξαιρετικός συνολικά) δεν μπόρεσε να σκοράρει. Πήγε… στράφι και η τρομερή εμφάνιση του Ουάιλι, με τον Παναθηναϊκό να πέφτει πλέον στο 1-2 (μετά την ήττα και από την Βιλερμπάν) και να μπαίνει σε… κρίση από πολύ νωρίς!

Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να βρουν νίκες και ετοιμάζονται για την πρώτη… διαβολοβδομάδα, που περιλαμβάνει ταξίδι στη Ρωσία και ματς με την Ζενίτ και την Χίμκι.

Πηγή: sdna.gr