Τσιτσιπάς για χαμένο τελικό: «Με έναν χαμένο πόντο καταστράφηκαν όλα»

Ένας χαμένος πόντος άλλαξε όλο το παιχνίδι. Αυτό πιστεύει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για τον τελικό του China open, όπου βρέθηκε να προηγείται, αλλά στο τέλος έγινε η ανατροπή και έχασε από τον Ντόμινικ Τιμ. Και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του, λίγη ώρα μετά το τέλος.

Είπε μεταξύ άλλων ο 21χρονος Έλληνας άσος:

«Ήμουν λίγους πόντους μακριά από τη νίκη. Στο 4-4 του 2ου σετ ένιωθα πολύ καλά και ήταν η ιδανική στιγμή. Έχασα εκείνον τον πόντο και καταστράφηκαν όλα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έπρεπε να με επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό. Θεωρώ πως ήμουν πολύ κοντά, αλλά έκανα το λάθος».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα καλά παιχνίδια με κάποιους από τους καλύτερους παίκτες. Μπορώ να φύγω από εδώ ικανοποιημένος για τις εμφανίσεις μου. Είναι το πρώτο καλό τουρνουά που κάνω εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος και να μην το σκέφτομαι πολύ. Ξέρω πως τα πήγα καλά και σέβομαι την προσπάθεια που έκανα για να φτάσω έως εδώ, έχω όμως και άλλα τουρνουά να παίξω και πρέπει να δείξω πως μπορώ να είμαι συνεπής, κάτι που δεν κάνω μέχρι τώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ