Χάκαραν κανάλι ιερέα στην Κοζάνη και ανέβασαν βίντεο πορνό

Είναι γνωστός στο διαδίκτυο ως «παπα-Βόιος» ή «παπά-drone», καθώς διατηρεί κανάλι στο Youtube που ανεβάζει βίντεο δείχνοντας τις ομορφιές της φύσης.

Ο πάτερ Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλήw και αγαπητός στους πιστούς της Κοζάνης έπεσε θύμα χάκερ, οι οποίοι ανέβασαν στο κανάλι του βίντεο πορνό με αποτέλεσμα οι διαχειριστές να του κλείσουν το κανάλι λόγω παραβίασης των όρων περιεχομένου.

Σύμφωνα με την espresso για αρκετές ώρες στο κανάλι του παπά, στο οποίο καθημερινά έμπαιναν εκατοντάδες χρήστες, έπαιζαν ερωτικές σκηνές ακατάλληλες δια ανηλίκους, με αποτέλεσμα να χτυπήσει «κόκκινος συναγερμός» και το Youtube να το κατεβάσει.

Όπως είπε ο ίδιος, του ήρθε ενημέρωση από το Youtube, αλλά τα μηνύματα πήγαν στα ανεπιθύμητα και δυστυχώς δεν τα είδε.

Με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε:

«Για το κλείσιμο του καναλιού στο youtube

Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω «μάθει» να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος . Κάποιοι κακόβουλοι , κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ,ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο , ο τόπος μας να έχει την δική του Φωνή . Ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε , το κάνουμε για όλους εμάς…για όλους τους Βοΐώτες.

Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο youtube έχει κλείσει , ανοικουν σε όλους τους Βοΐώτες , είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας . Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει, να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια , όρεξή και μεράκι έχουμε .

Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας -σας στο youtube δεν έκλεισε για παραβίαση Πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μου είπαν χθες με email οι διαχειριστές του youtube , που είναι, ψευδής , ανακριβείς και ανυπόστατος , μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε .

Δεν μασάμε όμως οι φίλοι θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν …είπαμε σε όποιους αρέσουμε».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ