Χάος στους δρόμους της Αθήνας από την απεργία – Όσα έγιναν στις πορείες ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Στον «πάγο» μπήκε η χώρα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίαςΧάος στους δρόμους – Όλα όσα έγιναν στις πορείες ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την οποία κήρυξαν οι εργατικές ομοσπονδίες και τα συνδικάτα.

Πολύς κόσμος, κυρίως από το ΠΑΜΕ διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί σήμερα από τα συνδικάτα σε πολλούς κλάδους.

Συγκέντρωση και πορεία έκαναν και ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αλλά με λιγότερη συμμετοχή κόσμου. Η 24ωρη απεργία έχει παραλύσει κυρίως τις συγκοινωνίες με αποτέλεσμα από το πρωί να υπάρχει αυξημένη κίνηση σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις απεργούν ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο φέρνει σειρά αλλαγών στα εργασιακά -μεταξύ αυτών και τη δημιουργία μητρώου οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης καταγράφηκαν εικόνες χάους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τη συνακόλουθη αυξημένη κίνηση στους δρόμους. Λίγη ώρα νωρίτερα, προκλήθηκε και ένταση ανάμεσα σε αστυνομικούς και μέλη του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφηκαν το μεσημέρι στον Κηφισό, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στην άνοδο της Συγγρού. Την υπομονή των οδηγών δοκίμασαν, εκ νέου, και οι κλειστοί δρόμοι -λόγω της πορείας- στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Πηγή: eleftherostypos.gr