“Έσπασε” το αρνητικό σερί η Τότεναμ στην πρώτη του Μουρίνιο

Τέλος στο αρνητικό σερί των δώδεκα διαδοχικών ηττών εκτός έδρας στην Premiership έβαλε στην παρθενική του εμφάνιση στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ ο Ζοζέ Μουρίνιο!

Οι «πετεινοί» πέρασαν νικηφόρα με 3-2 από το London Stadium απέναντι στη Γουεστ Χαμ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και αύξησαν σε 17 τους βαθμούς τους.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου είχε να νικήσει, εντός ή εκτός η ομάδα του βόρειου Λονδίνου, κάτι που πέτυχε με εμφατικό τρόπο στον πρώτο αγώνα του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της.

Ο Νοτιοκορεάτης Σον Χιουνγκ-Μιν άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό για να διπλασιάει τα τέρματα των φιλοξενούμενων ο Βραζιλιάνος Λούκας Μόουρα στο 43ο λεπτό. Κι ενώ είχαν περάσει μόλις 4 λεπτά από την έναρξη του β΄ μέρους (49΄), ο Χάρι Κέιν πέτυχε με κεφαλιά και τρίτο γκολ μετά από συστημένη σέντρα του Οριέ από δεξιά. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 73ο λεπτό με τον Μικαίλ Αντόνιο και στο 90΄ με τον Άντζελο Ογμπόνα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού την ερχόμενη Τρίτη (26/11) στο Λονδίνο για το Champions League δεν είχε νικήσει εκτός έδρας εφέτος σε έξι αναμετρήσεις και σε 5 διαδοχικές εντός ή εκτός έδρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ