Αδ. Γεωργιάδης στο BLUE SKY: Σκάνδαλο Novartis δεν υπάρχει χωρίς υλικό που να το στοιχειοθετεί

«Σκάνδαλο Novartis, όπως γίνεται λόγος, δεν υπάρχει, εφόσον δεν υπάρχει υλικό που να το στοιχειοθετεί» τόνισε στην εφ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του BLUE SKY και στην εκπομπή «Παρεμβάσεις», ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ο ίδιος διερωτήθηκε γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν είχε κληθεί να καταθέσει ο κ. Φρουζης.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε επίσης και για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Α. Λοβέρδου από την κ. Τουλουπάκη, λέγοντας ότι η εισαγγελέας διαφοράς δεν έχει αρμοδιότητα να ελέγξει έναν πρώην υπουργό για παθητική δωροδοκία, μόνο η Βουλή μπορεί να το κάνει αυτό, επισήμανε.

Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες, είτε γίνονται σε πανεπιστήμια, είτε σε σχολεία. Ερωτηθείς για το μεταναστευτικό, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι μέχρι το Μάρτιο η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί, ενώ τέλος, σε ότι αφορά στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν ξεκινήσει οι μπουλντόζες.