Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν 0-6: Σοκ και δέος για τον απίθανο Λεβαντόφσκι!

Ενας τρομερός Λεβαντόφσκι πέτυχε το γρηγορότερο καρέ στο Champions League και η Μπάγερν διέλυσε με 6-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός, προκαλεί… τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, σπάει ρεκόρ και βγάζει τη Μπάγερν από το… αδιέξοδο. Οι Βαυαροί διέλυσαν τον Ερυθρό Αστέρα με 6-0 στο Βελιγράδι, διατήρησαν το απόλυτο νικών, ενώ ο Πολωνός πέτυχε το γρηγορότερο καρέ στην ιστορία του Champions League. Nαι, χρειάστηκε μόλις…. 14 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα να βρει δίχτυα τέσσερις φορές, ενώ έγινε μόλις ο 5ος παίκτης που σκοράρει σε πέντε διαδοχικά ματς στη διοργάνωση. Αν το καταφέρει και κόντρα στην Τότεναμ, τότε θα φτάσει στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Κριστιάνο!

Οσο για τον Ερυθρό Αστέρα, δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο ρυθμό του ματς, όμως η ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο του δίνει το δικαίωμα να παρουσιαστεί στον Πειραιά για δυο αποτελέσματα.

Η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο δεκάλεπτο είχε ήδη δυο καλές ευκαιρίες με Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο. Ωστόσο, στο 14΄ ήρθε το πρώτο γκολ, όταν από σέντρα του Βραζιλιάνου ο Γκορέτσκα με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Το γκολ του Λεβαντόφσκι στο 41′ δεν μέτρησε ποτέ, αφού είχε προηγηθεί χέρι. Ωστόσο, ο Πολωνός πήρε την… εκδίκησή του στην επανάληψη. Πέναλτι στο 53′ για το 2-0, γκολ στο 60΄ από πάσα του Τολισό για το 3-0, στο 64′ έκανε γκολ την πάσα του Παβάρ και στο 67΄ολοκλήρωσε την μοναδική του παράσταση με απίθανο γκολ! Στο 89′ ο Τολισό διαμόρφωσε το 6-0!

Ερυθρός Αστέρας: Μπόριαν, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Ντεγκενέκ, Γκόμελιτς, Μάριν, Κάνιας (61′ Βούλιτς), Γκαρσία (69΄ Πάνκοβ), Πέτροβιτς (76′ Ιβανιτς), Μποάκι, Βουκάνοβιτς

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Παβάρ, Μαρτίνεθ (68′ Κίμιχ), Αλκάνταρα, Κουτίνιο (60′ Πέρισιτς), Γκορέτσκα, Τολισό, Ντέιβις, Λεβαντόφσκι (77′ Μίλερ).

Πηγή: gazzetta.gr