Κακοκαιρία χτυπά την Αττική: Πολλά προβλήματα από τη καταιγίδα-Σε ισχύ Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ

Βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται αυτήν την ώρα στην Αθήνα. Εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας με τις περισσότερα να εντοπίζονται στο Μαρούσι και την Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά από τη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισιάς έως τη συμβολή με την οδό Αγίου Τρύφωνος λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης.

Μποτιλιάρισμα έχει σημειωθεί στην Αττική Οδό εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού.

Η Αττική Οδός με μήνυμα της στα κοινωνικά μέσα εφιστά την προσοχή στους οδηγούς:

Την ίδια στιγμή, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου στο βόλεϊ, στο κλειστό του Αμαρουσίου, διεκόπη λόγω βροχής, αφού η οροφή άρχισε να στάζει. Στο τρίτο σετ κι ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 20-19 ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ διεκόπη για να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Το παιχνίδι, τελικά, ξεκίνησε και πάλι μετά από δέκα λεπτά.

Η ΕΜΥ, με Έκτακτο Δελτίο, είχε προβλέψει για επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη το Μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, μετά το μεσημέρι και από τα νότια ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές.

Από τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής.

Δείτε τι γράφει ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς: