ΠαλικΑΡΗΣ μέσα στο ΟΑΚΑ ακόμα και με 10 παίκτες

«Παλικάρι» ο Άρης στο ΟΑΚΑ, πήρε ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΚ, παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περισσότερα από 40 λεπτά.

Η ομάδα του Ένινγκ προηγήθηκε με τον Λάρσον στο 64΄, ενώ ισοφάρισε στο 81΄ με πέναλτι ο Μάνταλος για την Ένωση που παραμένει στο -9 από την κορυφή μετά την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, «σταμάτησε» δύο φορές από εντυπωσιακές αποκρούσεις του Μπάρκα στο α΄ ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Στο 54΄ ο Ιντέγε πάτησε τον Μάνταλο και αποβλήθηκε σε μία φάση που ελέγχθηκε μέσω VAR. Όμως, δέκα λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με κοντινή προβολή του Λάρσον από ασίστ του Κορχούτ.

Στο 81΄ η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Πέτρου Μάνταλου. Ακόμα μία φάση στην οποία έγινε review από τον διαιτητή, ο οποίος απεφάνθη ότι ο Σιμόες ανατράπηκε στην περιοχή και καταλόγισε την παράβαση. Στα 17 λεπτά από απέμεναν (8 οι καθυστερήσεις!) ο Άρης κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ σε ακόμα μία πολύ σοβαρή απώλεια.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Λόπες, Μάνταλος, Γιακουμάκης – Ρόουζ, Βέλεθ, Τσιλιγγίρης

Κόκκινη: Ιντέγε (54΄)

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης (74΄ Παουλίνιο), Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Σιμάο (66΄ Αλμπάνης), Βέρντε, Μάνταλος, Ντέλετιτς (61΄ Γιακουμάκης), Ολιβέιρα

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Μπα, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα (90+3΄ Σόουζα), Ματίγια, Φετφατζίδης (58΄ Λάρσον), Γκάμα (72΄ Μαντσίνι), Ντιγκινί, Ιντέγε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ