Το “τραίνο” του Κλόπ δεν σταματά για τίποτα

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Λίβερπουλ! Στην αρχή θα μπορούσε να πει κάποιος πως έτυχε. Στη συνέχεια να το αποκαλέσει ρέντα. Πια, όμως, είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει τρομερά ψυχικά αποθέματα. Ματς της στραβώνουν και στο φινάλε έχει πάντα την απάντηση.

Μετά από 13 αγωνιστικές μετράει 12 νίκες και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Premier League. Για ένα ημίχρονο ήταν κάκιστη στο Λονδίνο. Δέχτηκε φάσεις, δέχτηκε και ένα γκολ από τον Τόμκινς που ακυρώθηκε με VAR για επιθετικό φάουλ.

Με το μεγάλο της φετινό πρωταγωνιστή, τον Μανέ, η Λίβερπουλ μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ. Επέλεξε να το πάει σβηστά το ματς μετά, έδωσε δικαιώματα και λίγο έλειψε να τιμωρηθεί. Με γκολ του Ζαχά η Πάλας ισοφάρισε στο 82′, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο με σουτ εντός περιοχής έδωσε ξανά προβάδισμα στους «ρεντς». Αυτό έμεινε μέχρι το τέλος με τον Ζαχά στις καθυστερήσεις να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Από τα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, ξεχωρίζει το μεγάλο διπλό της Λέστερ, καθώς παραμένει δεύτερη! Ο Βάρντι με μία ασίστ και ένα γκολ έγραψε το 0-2 επί της Μπράιτον, Με το ίδιο σκορ νίκησε και η Νόριτς στο Λίβερπουλ την Έβερτον σκοράροντας μάλιστα για πρώτη φορά εκτός έδρας. Σημαντικό διπλό και η Μπέρνλι.

Τέλος, η Άρσεναλ δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας ούτε την προβληματική φέτος Σαουθάμπτον. Τουλάχιστον στο 90’+6 γλίτωσε την ήττα με τον Λακαζέτ να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.

Πηγή: sportime.gr