405.700 δολάρια “έπιασε” το σύνολο που φορούσε στο Grease η Ολίβια Νιούτον-Τζον

Το σύνολο με το στενό μαύρο παντελόνι και το δερμάτινο τζάκετ που φορούσε η Ολίβια Νιούτον-Τζον στην ταινία Grease πωλήθηκε για 405.700 δολάρια σε δημοπρασία στο Μπέβερλι Χιλς, πιάνοντας το διπλάσιο ποσό απ’ότι αναμενόταν, ανακοίνωσε ο οίκος Julien’s Auctions.

Το σύνολο, που σημάδεψε τη μετάβαση του κινηματογραφικού χαρακτήρα της Νιούτον-Τζον από την εικόνα της σοβαρής μαθήτριας σε αυτήν την σέξι “‘Σάντι”, ήταν ένα από τα 500 κομμάτια που δημοπρατήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για το κέντρο θεραπείας που έχει ιδρύσει η ηθοποιός στην Αυστραλία.

Τα διάσημα παντελόνια, που φορούσε η Νιούτον-Τζον στο ντουέτο του τραγουδιού «You’re the one that I want» με τον Τζον Τραβόλτα, ήταν τόσο στενά που χρειάσθηκε να ραφθούν πάνω της για να γυρίσει την σκηνή. Στη δημοπρασία πωλήθηκαν με χαλασμένο το φερμουάρ. Το όνομα των αγοραστών του συνόλου δεν έχει γίνει γνωστό.

Από τη δημοπρασία συγκεντρώθηκαν 2,4 εκατ. δολάρια, με πολλά κομμάτια που είχαν σχέση με την ταινία να πωλούνται σε τιμές πολλαπλάσιες από τις εκτιμώμενες, ανακοίνωσε ο Julien’s.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ