Η Μπασάκσεχιρ «σκότωσε» την Γκλάντμπαχ: Οι «32» που συνεχίζουν στο Europa League

«Κηδεία» στο Μπορούσια Παρκ! Μέχρι το 90ό λεπτό η Γκλάντμπαχ βρισκόταν «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά στο τέλος, η Μπασακσεχίρ σκόραρε με τον Κριβελί και μαζί με την Ρόμα, που την ίδια ώρα παραχωρούσε ισοπαλία στο Ολίμπικο, 2-2, στην Βόλφσμπεργκ, πήραν τα δύο «εισιτήρια» για τη συνέχεια της διοργάνωσης από τον 10ο όμιλο.

Παρά την ισοπαλία που παραχώρησε η Ρέιντζερς στην Γιουνγκ Μπόις πήρε τη 2η θέση του 7ου ομίλου και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού, πίσω από την Πόρτο, η οποία επικράτησε δύσκολα στο Ντραγκάο με 3-2 της Φέγενορντ.

Τέλος, η ομάδα που συμπλήρωσε το «παζλ» των «32» του Europa League ήταν η Λουντογκόρετς, η οποία παρά το εντός έδρας 1-1 με την Φερεντσβάρος προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από την Εσπανιόλ.

Οι 32 ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση είναι οι: ΑΠΟΕΛ, Αλκμααρ, Βασιλεία, Μπράγκα, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Γάνδη, ΛΑΣΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βόλφσμπουργκ, Γουλβς, Κοπεγχάγη, Μάλμε, Χετάφε, Κλουζ, Άρσεναλ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Λουντογκόρετς, Ρέιντζερς, Πόρτο, Ρόμα και Μπασάκσεχιρ, ενώ οι 8 από το Champions League είναι οι: Μπενφίκα, Ίντερ, Ολυμπιακός, Μπριζ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβερκούζεν, Σάλτσμπουργκ, Άγιαξ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ