Θεσσαλονίκη: Τριάντα ακόμα αστυνομικοί στο δήμο Δέλτα

Με τη μόνιμη παρουσία μιας ομάδας τριάντα αστυνομικών ενισχύεται η αστυνόμευση στο δήμο Δέλτα, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο δήμαρχος, Γιάννης Ιωαννίδης, με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Σκούμα, στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από δελτίο Τύπου του δήμου Δέλτα, η συνάντηση έγινε μετά την επίσκεψη που είχε ο κ.Ιωαννίδης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη δέσμευση του υπουργού ότι θα παραχωρηθεί ομάδα αστυνομικών.

Οι 30 αστυνομικοί θα αναλάβουν καθήκοντα μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου και θα εργάζονται αποκλειστικά στο δήμο Δέλτα σε βάρδιες καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Θα επιφορτιστούν με περιπολίες σε όλες τις κοινότητας με σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

“Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης και ευχαριστώ θερμά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος μας για ενίσχυση της αστυνόμευσης στο δήμο Δέλτα με αυτή τη μόνιμη λύση της ομάδας των 30 αστυνομικών” τόνισε ο δήμαρχος κ.Ιωαννίδης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος, Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο Ταξίαρχος Δημήτριος Δεληγιάννης ενώ τον δήμαρχο συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Δημήτρης Τερζίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ