Μεγάλο παιχνίδι στο Περιστέρι: Ατρόμητος και Άρης μοιράστηκαν γκολ και θέαμα

Έπειτα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση, Ατρόμητος και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Περιστέρι, σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League.

Ο Άρης ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να προσαρμοστεί στο παιχνίδι και μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά να βρίσκει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα πανέμορφο ανάποδο σουτ του Βέλλιου ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος για να κάνει το 1-0 στο 24’.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης από εκεί και πέρα με μια εξαιρετική εμφάνιση συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Άρη και μάλιστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πολύ ωραία πάσα βρήκε τον Μπρούνο Γκάμα ο οποίος έκανε με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το 1-1 νικώντας τον Μέγερι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι παρακολουθούσαν το σόου του Φετφατζίδη με τον παίκτη του Άρη να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο όμως και πάλι το επόμενο γκολ ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Στο 86’ ο Μπα ανέτρεψε τον Γιακουμάκη ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και το 2-1 για τον Ατρόμητο στο 86’ ήταν γεγονός.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη όμως. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού πήρε τη μπάλα από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κατάφερε να νικήσει τον Μέγερι για το 2-2. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν από μια σπουδαία ευκαιρία με το τελικό σκορ να μην αλλάζει.

Κίτρινες Κάρτες: 29’ Μπα, 75’ Χαρίσης
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) – Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Ταλόσα, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (63’ Μάντσον), Ανδρούτσος (77’ Γιακουμάκης), Ενσικουλού (55’ Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Μπα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (46’ Μαντσίνι), Γκάμα (82’ Τόνσο), Λάρσον.

Πηγή: athlitiko.gr