Μεγαλείο από τον Β.Μαρινάκη: Κάλυψε ολόκληρο το ποσό αποκατάστασης για τη Μυρτώ

Ο διευθυντής Επικοινωνίας, της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχολίασε την είδηση πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε εξολοκλήρου το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε τεθεί ως στόχος για την έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασης της Μυρτούς, σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ.

Δώρα σε μικρούς ασθενείς

Στο πνεύμα των ημερών η ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αντιπροσωπεία των «ερυθρολεύκων», επισκέφθηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο των νοτίων προαστίων και μοίρασε δώρα στους μικρούς ασθενείς. Τους συμπαίκτες τους, εκπροσώπησαν οι Κώστας Τσιμίκας, Βασιλής Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Σεμέδο, Ντανιέλ Ποντένσε και Γιώργος Μασούρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ