Μπέρμιγχαμ – Λιντς 4-5, σε αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου

Το ματς της χρονιάς στην Αγγλία τελείωσε υπέρ της Λιντς, με το σύνολο του Μπιέλσα να περνά από την έδρα της Μπέρμιγχαμ με 5-4 και νικητήριο γκολ στο 95′, ενώ είχαν δεχτεί την ισοφάριση στο 91′. Εννιά γκολ συνολικά, τα τέσσερα στα τελευταία 12′.

Το καλύτερο δώρο σε όσους παρακολούθησαν αυτόν τον αγώνα έδωσαν Μπέρμιγχαμ και Λιντς, τελειώνοντας το ματς με 9 γκολ και απίθανο φινάλε με δύο εξ αυτών στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έδειξε αλύγιστη, δεν σίγησε σε καμία από τις τρεις απαντήσεις των γηπεδούχων (η τελευταία στο 91′) και επικράτησαν με το θεότρελο 5-4 εκτός έδρας, για να μείνουν στην κορυφή της Championship με 51 βαθμούς, όσους και η Γουέστ Μπρομ.

Με τα γκολ του Κόστα στο 15′ και του Χάρισον στο 21′, η Λιντς προηγήθηκε από νωρίς με 2-0, όμως, ο Μπέλινγκαμ στο 27′ και ο Γιούτκεβιτς στο 61′ έφεραν το ματς στα ίσα, για να πάρει ξανά κεφάλι η ομάδα του Μπιέλσα στο 69′ με τον Έιλινγκ (2-3).

Κι από το 80′ και μετά, το απόλυτο… πινγκ-πονγκ, με τέσσερα γκολ σε δώδεκα λεπτά. Το 3-3 ο Μπέλα στο 83. 3-4 στο αμέσως επόμενο λεπτό από τον Ντάλας, ισοφάριση και έντονοι πανηγυρισμοί στο 91′ με τον Γιούτκεβιτς να σκοράρει ξανά αλλά… Στο 90+5′, από τα πόδια του ίδιου του παίκτη της, η Μπέρμιγχαμ προδόθηκε με αυτογκόλ του Χάρντινγκ και η Λιντς πήρε το τρίποντο στην ματσάρα της χρονιάς.

Πηγή: gazzetta.gr