Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός, που αποτελεί τον βασικό στόχο των κιτρινόμαυρων για τη θέση στον πάγκο, αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα, για συζητήσει τους όρους της συνεργασίας με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Καρέρα αποτελεί τον μοναδικό υποψήφιο αυτή τη στιγμή για την «Ένωση», με δεδομένο το ναυάγιο με τον Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει, την ώρα που ρωσικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «σειρήνες» από ομάδες της χώρας, που δεν τον αφήνουν αδιάφορο.

Συνεπώς, ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως αποτελεί αυτή τη στιγμή την ιδανική επιλογή για την ΑΕΚ, που θέλει να τελειώσει με το θέμα του προπονητή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μάλιστα, από την αρχή είχε προτεραιότητα έναντι του Σλούτσκι, με δεδομένο πως ο Ρώσος ξεκίνησε να απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους» πριν έξι μέρες, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Φίτεσε, ενώ ο Καρέρα βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα των προσώπων που εξετάζουν.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές από χθες και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα «τρέξουν» σήμερα, σχετικά με τους όρους της συνεργασίας τους.

Πηγή: sport-fm.gr