Οργή Μαρινάκη και επιθέσεις κατά πάντων: Η απάντηση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Βόλο προχώρησε σε μία «σκληρή» δήλωση, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, μάλιστα, απείλησε ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ», αν δεν γίνουν άμεσα αλλαγές σε πρόσωπα από την UEFA.

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αιχμηρή απάντηση-ανακοίνωση στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» τοποθετήθηκαν, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο διαδίκτυο, τονίζοντας πως ο επικεφαλής του Ολυμπιακού «είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνουν στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.

ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα.»

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τη σημερινή, εκτός έδρας, ισοπαλία των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο, για τη 16η αγωνιστική της Super League, αποτέλεσαν αντικείμενο αναφοράς ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ξάνθης. Με λιτό τρόπο, μέσω της σελίδας της στο διαδίκτυο η ΠΑΕ αναφέρει:

«Όσο αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί «ποδοσφαιρικών περιττωμάτων» στον «Αρχηγό των Πάντων».

Τέλος.»