Σοκ στην Καλαμάτα: Περιέλουσε με βενζίνη τη γυναίκα του και επιχείρησε την κάψει ζωντανή

Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας οφείλεται τελικά η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ακρίτα στην Καλαμάτα και από την οποία μια γυναίκα διακομίσθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο 45χρονος περιέλουσε με βενζίνη την 39χρονη και στη συνέχεια την πυρπόλησε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας ο 45χρονος δράστης συνελήφθη ήδη από χθες το βράδυ ενώ η 39χρονη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μεσσηνίας, 45χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής.

Ειδικότερα, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 45χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 39χρονη για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, περιέλουσε την 39χρονη με βενζίνη και στη συνέχεια την πυρπόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, ενώ ο 45χρονος και η 39χρονη νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Πηγή tharrosnews.gr