Τρίποντο-θρίλερ η ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ

Με τον Τσιντώτα να κάνει την επέμβαση του αγώνα στο 87‘, η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει δύσκολα 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και να φτάσει με αγχωτικό τρόπο στο τρίτο σερί τρίποντο.

Τρίποντο-θρίλερ πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Επικράτησε δύσκολα 2-1 με τον Τσιντώτα να σώζει την τρίτη διαδοχή νίκη της Ένωσης με τρομερή επέμβαση στο 87′ στην κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ.

Το τράβηγμα του Ματρικάρντι στον Ολιβέιρα έγινε αντιληπτό μέσω VAR κι έτσι η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς με το πέναλτι του Μάνταλου (6΄). Ακόμα πιο νωρίς με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, μόλις στα 50 πρώτα δευτερόλεπτα , πέτυχε το 2-0. Από εκπληκτική κάθετη του Κρίστιτσιτς, ο Παουλίνιο πέρασε τη μπάλα στον Λιβάγια κι αυτός δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει από κοντά στα δίχτυα.

H AEK δεν ικανοποίησε με την συνολική της εμφάνιση, ο Αστέρας δικαιούταν ένα γκολ και το πέτυχε στο 78΄ με έξοχη ενέργεια και σουτ του Λουϊς Φερνάντεθ μετά από λάθος του Μπακάκη. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και άγγιξαν την ισοφάριση, όμως ο Τσιντώτας (που είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Μπάρκα) πραγματοποίησε την απόκρουση του ματς σε εξ επαφής κεφαλιά του Λ.Φερνάντεθ στο 87΄ κι έτσι ο Μάσιμο Καρέρα πανηγύρισε το «2 στα 2» στο ξεκίνημά του στον πάγκο της ΑΕΚ.

AEK (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας (82΄ λ.τρ. Τσιντώτας), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (56΄ λ.τρ. Σιμόες), Λόπες (70΄ Βέρντε), Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Ματρικάρντι, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (80΄ Ιγκλέσιας), Μπόρχα Φερνάντεθ (55΄ Σίτο), Λουϊς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (69΄ Βλάχος), Μπαράλες.

Πηγή: onsports.gr