Χαμός στο Σύνταγμα από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού και του Ερ. Αστέρα (Βίντεο)

Ένα πραγματικό πανικό δημιούργησαν χιλιάδες «ερυθρόλευκα» ορθόδοξα αδέρφια που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (11/12) στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα μαζεύτηκαν πριν από το μεγάλο παιχνίδι της τελευταία αγωνιστικής του Champions League, και ένωσαν τις φωνές τους τραγουδώντας συνθήματα και των δυο ομάδων.

Ο κόσμος εκστασιασμένος τραβούσε σε video αυτό το γιορτινό πριν το μεγάλο παιχνίδι κλίμα, που δημιούργησαν τα αδερφικά σωματεία.

Να θυμίσουμε ότι η πορεία που θα ακολουθήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα έχει κατεύθυνση από την Πειραιώς προς το Φάληρο.

Αν κάτι πάντως πρέπει να επισημάνουμε είναι τα συναισθήματα που ένοιωθε κανείς βλέποντας το μεγαλείο των φιλών των δυο ομάδων που ήταν ενωμένοι σαν «γροθιά». Στο γήπεδο βέβαια θα είναι για 90′ λεπτά αντίπαλοι και η καθεμιά ομάδα θα παίξει για τη συνέχεια στην Ευρώπη.

Να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22:00.

Δείτε παρακάτω τους φίλους των δυο ομάδων εκστασιασμένους να τραγουδούν συνθήματα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Ερυθρού Αστέρα.

Πηγή: fosonline.gr