Super League: Κρίσιμη συνεδρίαση με κύριο θέμα την αποχή των διαιτητών

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα (30/12) η αρμόδια Αρχή της Super League με βασικό θέμα την αποχή των διαιτητών που όπως όλα δείχνουν οδηγεί στην αναβολή της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τη Δευτέρα (30/12) θα συνεδριάσει η αρμόδια Αρχή της Super League και όπως είναι φυσικό, κύριο θέμα συζήτησης θα είναι το ομαδικό «κόλλημα» που δήλωσαν οι διαιτητές και οι βοηθοί. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Μέλο Περέιρα ξεμένει από έμψυχο δυναμικό για ορισμούς στις διαιτητικές τετράδες και στο VAR.

Πολύ δύσκολα λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά αν αναβληθεί και η 18η, τότε το πρόγραμμα θα συμπιεστεί πάρα πολύ ενώ θα μετατεθούν χρονικά και τα πρώτα ματς του κυπέλλου.

Σχεδόν βέβαιο είναι ότι κάποιες ΠΑΕ, θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά των διαιτητών ωστόσο τέτοια κίνηση ενδέχεται να επιβαρύνει κι άλλο την κατάσταση. Όπως και να ‘χει η συνεδρίαση που θα γίνει στη 13:30 το μεσημέρι θα είναι πολύ κρίσιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και η αρμόδια Αρχή της Λίγκας καλείται να βρει άμεσα εναλλακτικές λύσεις.

Πηγή: fosonline.gr