Η EuroLeague υποκλίνεται στον Βασίλη Σπανούλη! (Βίντεο)

Ναβάρο, Σβεντ, Γιασικεβίτσιους, Σλούκας, Καλάθης και πολλοί άλλοι συμπαίκτες και αντίπαλοι αποθεώνουν τον Βασίλη Σπανούλη για το σπουδαίο του επίτευγμα να κατακτήσει την πρωτιά των κορυφαίων σκόρερ της EuroLeague.

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό στο ματς με την Φενέρμπαχτσε, αφού έφτασε του 4.157 πόντους και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Με αφορμή του σπουδαίο επίτευγμα του «ερυθρόλευκου» αρχηγού, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο για να τιμήσει τον 37χρονο γκαρντ. Σε αυτό 20 σπουδαίες προσωπικότητες της EuroLeague (παίκτες, προπονητές, συμπαίκτες και αντίπαλοι) κάνουν την εμφάνισή τους για να συγχαρούν τον Σπανούλη για το σπουδαίο του ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, εμφανίζονται κατά σειρά οι: Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Φακούντο Καμπάτσο, Χουάν Κάρλος Σαν Εμετέριο, Οθέλο Χάντερ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Αλεξέι Σβεντ, Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου, Άντε Τόμιτς, Τορνίκε Σενγκέλια, Βασίλιε Μίτσιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Αϊτο Ρενέσες, Γκουστάβο Αγιόν, Νικ Καλάθης, Τζόρνταν Τέιλορ, Κάιλ Χάινς και Κώστας Παπανικολάου.

Πηγή: fosonline.gr