Ξάνθη – Λαμία 0-0: Τα είχε όλα ο αγώνας εκτός το γκολ

Ξάνθη και Λαμία επιδόθηκαν σε… μονομαχία χαμένων ευκαιριών, αλλά γκολ δεν βρήκαν και έτσι το 0-0… σφράγισε τις προσπάθειες τους στα Πηγάδια. Δοκάρι στο 86′ ο Τζουρίτσκοβιτς για τους γηπεδούχους.

Ξάνθη και Λαμία είχαν χαμένες ευκαιρίες και ειδικά στο 2ο μέρος, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους για τις δύο ομάδες στα Πηγάδια. Δοκάρι από τον Τζουρίτσκοβιτς προς το τέλος του ματς.

ΜΕ 4-4-2 Η ΞΑΝΘΗ, ΜΕ 4-2-3-1 Η ΛΑΜΙΑ
Η Ξάνθη ξεκίνησε το ματς με διάταξη 4-4-2, έχοντας τους Φοσέ και Κάστρο στην γραμμή κρούσης της. Η Λαμία είχε το 4-2-3-1 με τον Καραμάνο φορ και δεκάρι τον Δημούτσο.

Η ΞΑΝΘΗ ΠΙΕΣΕ, Η ΛΑΜΙΑ ΑΝΤΕΞΕ…
Στο α’ μέρος του αγώνα η Ξάνθη πίεσε και έβγαλε ορισμένες φάσεις αλλά την πολύ μεγάλη ευκαιρία δεν την είχε. Επίσης η Λαμία ήταν ξανά στημένη καλά αμυντικά και τακτικά και άντεξε στην πίεση των Ακριτών. Έτσι έκλεισε στο 0-0 το α’ μέρος.

ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΞΑΝΘΗ ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ
Στην επανάληψη η Λαμία ανέβασε στροφές και είχε πιο καλή επιθετικά εικόνα από την Ξάνθη. Έχασε και μεγάλες φάσεις όπως το τετ α τετ του Βιγιάλμπα στο 56′ και στο 57′ ο Ασίγκμπα έκανε κεφαλιά άουτ σε εξαιρετική θέση και με τον Αμπάντ να είναι ουσιαστικά εκτός εστίας. Επίσης και στο 74′ έφτασε κοντά στο 0-1 η Λαμία με δύο διαδοχικά σουτ. Στην συνέχεια είχε φάση με τετ α τετ και ο Σάλιακας. Στο 86′ η Ξάνθη είχε δοκάρι από σουτ του Τζουρίτκσοβιτς. Οι Ακρίτες πίεσαν παραπάνω προς το τέλος αλλά δεν κατάφεραν κάτι.

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Τεσέϊρα Εντουάρντο (78′ Ντε Αμορίμ), Φοσέ (53′ λ.τρ. Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Καμαρά (73′ Κοβάτσεβιτς), Κασάδο, Καρασαλίδης, Μουλέν, Στάρτζεον και Κάστρο.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (65′ Σάλιακας), Μπεχαράνο, Δημούτσος (81′ Ντελ Πίνο), Νιασέ, Καραμάνος και Βασιλόγιαννης (87′ Σασί).

Πηγή: gazzetta.gr