Σκοτώθηκε υποστηρικτής της “επίπεδης Γης” που εκτοξεύτηκε με δικό του πύραυλο (Βίντεο σοκ)

Ο παράτολμος  σκοτώθηκε το Σάββατο που μας πέρασε, στο Barstow, στην έρημο της Καλιφόρνιας. Ήταν 64 ετών.

Στα πλάνα του δημοσιογράφου Justin Chapman φαίνεται το αλεξίπτωτό του να αποσπάται, λίγο μετά την εκτόξευση του αυτοσχέδιου πυραύλου του. Ο Hughes έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος και συνετρίβη στο έδαφος. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο “Mad Mike” είχε μια μακρά ιστορία με παρόμοιες εκτοξεύσεις του, πάντα με αυτοσχέδιους πυραύλους, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη.

Το 2017, συγκέντρωσε σχεδόν 8.000 ευρώ στο GoFundMe για να φτιάξει τον πύραυλό του. Σε προηγούμενες προσπάθειες εκτόξευσής του, είχε φθάσει σε ύψος 570 μέτρων, με ταχύτητα περίπου 560 χλμ/ώρα. Ο τελικός στόχος αυτών των εκτοξεύσεων ήταν να φθάσει μέχρι το απαιτούμενο ύψος των 10.600 μέτρων, που απαιτούνταν για να δει την καμπυλότητα της Γης.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από την προσπάθεια εκτόξευσης του Σαββάτου, διακρίνεται ένας μεγαλύτερος πύραυλος σε σχέση με αυτόν που είχε πετάξει κατά το παρελθόν. Και οι λέξεις FLAT EARTH που αναγράφονταν κάποτε, τώρα είχαν αντικατασταθεί με μια διαφήμιση για το Hud, μια εφαρμογή γνωριμιών.

Ο Hughes, όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στο VICE, είχε συνειδητοποιήσει ότι τα ακροβατικά του ήταν επικίνδυνα. Σε αυτή τη συνέντευξη, επίσης, ο Hughes είπε ότι πίστευε πως δεν υπάρχει βαρύτητα και ότι η Γη είναι «στάσιμη».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δείχνει τη θανατηφόρα συντριβή του Mad Mike Hughes.

Πηγή: vice.com