Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές (Βίντεο)

Μήνυμα συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον κορωνοϊό, έστειλαν χθες χιλιάδες ‘Ελληνες σε όλη τη χώρα.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης στους ανθρώπους του συστήματος Υγείας της χώρα μας, βγήκαν στην 21:00η το βράδυ χθες Κυριακή, στα μπαλκόνια πολυκατοικιών χειροκροτώντας παρατεταμένα επί πέντε λεπτά.

Είχε προηγηθεί διαδικτυακό κάλεσμα, εμπνευσμένο από την Ισπανία όπου ανάλογη πρωτοβουλία προηγήθηκε το τελευταίο 24ωρο.

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας… Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας… Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!» ανέφερε το σχετικό κάλεσμα που διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες.

Ανάρτηση προέδρου Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους υγειονομικούς»

Συγχαρητήρια στους υγειονομικούς για τη μάχη που καθημερινά δίνουν επέδωσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή τη βραδινή έκφραση αλληλεγγύης των πολιτών.

«Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους υγειονομικούς που δίνουν τη μάχη.

Εκτός από το χειροκρότημα χρειάζονται πολλά μπράβο στην πράξη.

Μη ξεχνάμε ότι οι νοσηλευτές θα πρέπει να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά», αναφέρει η κ. Γεννηματά.με ανάρτηση στο twitter.

«Ήταν συγκινητικό το ξέσπασμα των χειροκροτημάτων στα μπαλκόνια!» αναφέρει με ανάρτηση του στο twitter o υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

Πολλοί ήταν οι πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα που ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βγήκαν απόψε στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν τους ανθρώπους του συστήματος υγείας για τον αγώνα που δίνουν για τον κορωνοϊό.

«Χειροκροτήσαμε όλοι μας απόψε στις 21:00 τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τις προσπάθειές τους! Ήταν συγκινητικό το ξέσπασμα των χειροκροτημάτων στα μπαλκόνια!» αναφέρει με ανάρτηση του στο twitter o υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.