Ακυρώθηκε το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο για πρώτη φορά εδώ και 50 χρόνια

Με την έξαρση του κορωνοϊού σε πολλές χώρες του κόσμου, φυσικά όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα πλέον και προτεραιότητα έχει η υγεία, συνεπώς πλέον όλα αλλάζουν.

Όπως είναι λογικό τα πάντα κινούνται γύρω από αυτόν τον ιό και φυσικά επηρεάζονται από τις εν λόγω συνθήκες, συνεπώς μετά τις ταινίες που σταματάνε τα γυρίσματα, ακυρώνονται και Εκδηλώσεις με τελευταίο θύμα το San Diego Comic-Con, όπως μεταδίδει το cineramen.gr. Ήταν να γίνει στις 23-26 Ιουλίου, αλλά μεταφέρεται για το 2021 και συγκεκριμένα στις 22-25 Ιουλίου.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως αυτή του Erik Davis (https://twitter.com/ErikDavis) να αναλάβει την πρωτοβουλία το στούντιο της Μάρβελ και να κάνει μια εικονική-ηλεκτρονική-διαδικτυακή παρουσίαση των επερχόμενων ταινιών και σειρών του. Κάτι ανάλογο είχε κάνει ο υπεύθυνος της Μάρβελ Kevin Feige όταν ανακοίνωσε την Φάση 4 του στούντιο μετά το τέλος των Avengers, σύμφωνα με το freakydelia.

 

View this post on Instagram

 

Για πρώτη φορά στα 50 χρόνια ιστορίας του θεσμού-όπως ήταν αναμενόμενο- το Comic Convention του Σαν Ντιέγκο ακυρώνεται λόγω του κορονοϊού και μετατίθεται το φετινό ραντεβού για του χρόνου στις 22 με 25 Ιουλίου το 2021,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: “For the first time in its 50-year history San Diego Comic Convention (SDCC), the organizers behind the annual pop culture celebration, announced today with deep regret, that there will be no Comic-Con in 2020,”……”The event will instead return to the San Diego Convention Center from July 22-25, 2021. Recognizing that countless attendees save and plan for its conventions each year, and how many exhibitors and stakeholders rely upon its events for a major portion of their livelihood, they had hoped to delay this decision in anticipation that COVID-19 concerns might lessen by summer. Continuous monitoring of health advisories and recent statements by the Governor of California have made it clear that it would not be safe to move forward with plans for this year.” Βέβαια δεν έλειψαν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως αυτή του Erik Davis (https://twitter.com/ErikDavis) να αναλάβει την πρωτοβουλία το στούντιο της Μάρβελ και να κάνει μια εικονική-ηλεκτρονική-διαδικτυακή παρουσίαση των επερχόμενων ταινιών και σειρών του.Κάτι ανάλογο είχε κάνει ο υπεύθυνος της Μάρβελ Kevin Feige όταν ανακοίνωσε την Φάση 4 του στούντιο μετά το τέλος των Avengers. Προς το παρόν όμως δεν φαίνεται να κυκλοφορούν ούτε νέα trailer για τις επερχόμενες ταινίες,δεδομένου ότι η αβεβαιότητα για την πρεμιέρα τους είναι μεγάλη. *Αναμένουμε εδώ και δύο εβδομάδες το πρώτο trailer της δεύτερης ταινίας Venom,αλλά ακόμα αγνοείται…. . . . #newpost #comicon #sandiegocomiccon #comicconconvention #comics #canceled #covid19 #firsttime #freakydelia

A post shared by freakydelia (@freakydelia) on

Προς το παρόν όμως δεν φαίνεται να κυκλοφορούν ούτε νέα trailer για τις επερχόμενες ταινίες,δεδομένου ότι η αβεβαιότητα για την πρεμιέρα τους είναι μεγάλη. *Αναμένουμε εδώ και δύο εβδομάδες το πρώτο trailer της δεύτερης ταινίας Venom, αλλά ακόμα αγνοείται….