Άδ. Γεωργιάδης στο BLUE SKY: Πολύ θετικά τα νέα από την Κομισιόν για τον τουρισμό

Πολύ θετικό για την Ελλάδα χαρακτήρισε το σχέδιο της Κομισιόν για τα ταξίδια και τις μεταφορές ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στο BLUE SKY και την εκπομπή Παρεμβάσεις και πρόσθεσε πως αν προετοιμαστούμε καλά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον Τουρισμό θα έχουμε παρά πολλούς τουρίστες το καλοκαίρι και θα πάμε καλά.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή θα καθορίσουν και τις απόμενες κινήσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα της χώρας. Εμείς, είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης, θα θέλαμε να τα ανοίξουμε όλα αν το επιτρέπουν οι γιατροί την γνώμη των οποίων σεβόμαστε και υπολογίζουμε.

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών και τις δηλώσεις του Σταύρου Ξαρχάκου ο κ Γεωργιάδης τόνισε ότι οι καλλιτέχνες συμπεριελήφθησαν στα μέτρα και δεν τους άφησε η κυβέρνηση απ’έξω. Υποστήριξε ότι οι Καλλιτέχνες ζητούν να λυθούν τώρα πάγια αιτήματα του κλάδου τους αλλά χαρακτήρισε είδωλο τον κ. Ξαρχάκο και δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλωσεις ούτε καν διανοείται να το κάνει.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απάντησε ότι η Κυβέρνηση “δεν θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές γιατί έχει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα των πολιτών αν τα αντιμετωπίσει επιτυχώς Θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας”.